Into The Great Wide Open: Let It Happen is uitverkocht.

Tickets voor kinderen van 4 tot 17 jaar en campingvouchers zijn nog wel te koop. 

De vraag was wederom groter dan het aanbod. Koop geen tickets via derden, e-tickets worden pas kort voor het festival verzonden naar bezoekers, dus er zijn nog geen tickets in omloop.

De Wachtlijst is open. Hier kunnen bezoekers hun kaarten in een veilige omgeving verkopen aan mensen die nog een kaartje zoeken. De Wachtlijst vind je hier

Tickets
Tickets voor Into The Great Wide Open: Let It Happen voor 18 jaar en ouder kosten €95,00. Dit is inclusief €5,00 Goede Reis toeslag. Voor kinderen tussen de 4 en 17 jaar zijn de tickets €25,00 en kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee naar het festival.

De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten per ticket. Ook zijn de bootovertocht en accommodatie niet inbegrepen.

De Goede Reis
Dit jaar zit op ieder toegangsticket voor volwassenen een toeslag van €5,00. Deze toeslag wordt gebruikt om de reis van alle bezoekers klimaatneutraal te maken en de voetafdruk van het festival met ten minste 50% te verkleinen. Bezoekers die groen reizen, krijgen hun €5,00 op het festival terug in de vorm van twee consumpties. Lees hier alles over de Goede Reis.


Overnachten op Vlieland tijdens Into The Great Wide Open: Let It Happen is op eigen gelegenheid. Via de ticketverkoop kan je een tentplekje bemachtigen op kampeerterrein Stortemelk of een boeking maken voor het BlueCAMP-arrangement.


Kampeerterrein Stortemelk
Dit jaar is het mogelijk om een tijdelijke reservering voor een tentplek op kampeerterrein Stortemelk af te nemen tijdens de ticketverkoop. Er is beperkte beschikbaarheid, dus we vragen je om niet meer tentplekken te reserveren dan noodzakelijk.

Deze campingvoucher (tijdelijke reservering voor een tentplek op Stortemelk) geeft je de mogelijkheid om tot 15 augustus bij Kampeerterrein Stortemelk een tentplek te boeken. Je kan een tentplek reserveren voor maximaal vier personen. Na aanschaf van de campingvoucher ontvang je vanaf 12 juli via Kampeerterrein Stortemelk een mail met meer informatie.

Heb je nog een reservering op Stortemelk staan (via een campingvoucher in 2020 geboekt en doorgeschoven naar 2021), dan ontvang je van kampeerterrein Stortemelk een mail over de mogelijkheden voor de kampeerplaatsreservering. Wacht gerust het bericht van Kampeerterrein Stortemelk af.


BlueCAMP-arrangement
Het BlueCAMP-arrangement bestaat uit een verblijf van 2 tot 5 september in een van de tweepersoons BlueCAMP-tenten. De tentstof van deze tenten is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Tot het arrangement hoort ook iedere ochtend een vers ontbijtje. Het BlueCAMP-arrangement kost €350,00. Het arrangement is alleen boekbaar in combinatie met een festivalticket voor Into The Great Wide Open: Let It Happen.

Natuurkampeerterrein De Lange Paal
Wil je liever op natuurkampeerterrein De Lange Paal overnachten, dan kan je dit jaar buiten de ticketverkoop een plekje boeken via deze website.


Dit jaar is er verminderde capaciteit qua accommodaties op het eiland. We doen ons best om zoveel mogelijk plekken te regelen en te zorgen dat alle kaartkopers een plek hebben om te overnachten. We vragen om het begrip en om na te denken hoe je zo efficiënt mogelijk samen in een tent, huisje of accommodatie past. Heb je een plek of plekken over? Deel dit gerust in het Facebook event.


De kaartverkoop voor Into The Great Wide Open: Let It Happen startte op zaterdag 3 juli om 12:00 uur. Deze vindt uitsluitend plaats via deze website. Zogenaamde secundaire ticketing-partijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per sé zo. Hier lees je meer informatie over hoe dergelijke aanbieders te werk gaan.


Bestelproces
De kaartverkoop gaat in samenwerking met Paylogic. Je hoeft tijdens het bestelproces geen account aan te maken bij Paylogic en kunt meteen overgaan op het bestellen van de kaarten. Voor het selecteren van de gewenste tickets en het invullen van je gegevens heb je totaal vijf minuten de tijd.

Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kunnen maximaal vier tickets per ticketsoort worden aangeschaft. 

Na het selecteren van de tickets en het invullen van de gegevens heb je tien minuten de tijd om de bestelling af te ronden.


Betalen
Je kunt betalen via iDeal. Let er op dat de koop pas rond is als je een bevestigingsmail ontvangt. De betalingsfase met de bank is een afgeschermd gebied voor ons en Paylogic. Wanneer hierin iets fout gaat, kunnen we helaas niet achterhalen wat er is gebeurd.


Foutmelding tijdens het bestelproces
Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de terug-/backknop in het boekingsproces (dus niet op de terugknop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien. Druk je op de terugknop van je browser dan loop je het risico dat je je bestelling opnieuw moet starten. 

Let wel op, er is geen terugknop in betaalscherm. Houd dus al je gegevens goed bij de hand om de betaling te kunnen laten slagen. Je kunt niet wijzigen van betaalmethode gedurende het proces.

Loop je tegen problemen aan, ga dan naar de informatiepagina van Paylogic.


Na het bestellen van de tickets, moet je ook de tickets personaliseren. Dit kan je doen direct na de voltooiing van de bestelling tot aanvang van het festival. We raden aan om de tickets pas te personaliseren wanneer je zeker weet wie meegaat naar het festival. Wel kan je een vriend uitnodigen om zelf het ticket te personaliseren. Volg de instructie in de bevestigingsmail van je bestelling.

Zodra de tickets zijn gepersonaliseerd, staan de e-tickets vanaf 26 augustus klaar om gedownload te worden. We zullen je op de hoogte brengen wanneer het zover is.

Je kan je bestelling altijd terugvinden via de bevestigingsmail van Paylogic of via deze link.

Wil je graag een ticket op iemands anders naam zetten, mail dan naar info@intothegreatwideopen.nl. 

Heb je een ticket over en zou je daar graag iemand blij willen maken buiten je kennissenkring om, dan kan je die vanaf 12 juli jouw tickets aanbieden via de Wachtlijst.Mocht je een ticket over hebben of willen verkopen, dan kan je vanaf 12 juli 19:30 uur jouw tickets voor Into The Great Wide Open: Let It Happen aanbieden aan mensen op de Wachtlijst. De tickets kunnen dan worden gekocht door mensen die hebben aangegeven nog kaartjes te willen kopen.

Het aanbieden van de tickets via de Wachtlijst is kosteloos. Wanneer je jouw tickets verkoopt, dan krijg je je geld terug minus de servicekosten. Koop je een ticket via de Wachtlijst, dan betaal je de reguliere ticketprijs plus €4,00 servicekosten.

Het verkopen van tickets via de Wachtlijst
Vanaf 19:30 uur kan je je tickets aanbieden. Ga naar ‘Mijn bestelling’ vanuit je bevestigingsmail. Selecteer de actie ‘Return’ en selecteer de tickets die je wilt aanbieden. Klik vervolgens op volgende.

Zodra er een match is met iemand die hetzelfde aantal kaarten wil kopen, ontvang je een volledige refund van de ticketprijs (de servicekosten worden niet geretourneerd). Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.
Let op: je ontvangt alleen een refund na een match. De tickets worden dus niet gegarandeerd geretourneerd.


Het kopen van tickets via de Wachtlijst
Vanaf 19:30 uur kan je aangeven hoeveel tickets je graag wilt kopen. Dien hier je verzoek in voor de Wachtlijst

Je kan via dit platform aangeven hoeveel tickets je zou willen door een verzoek in te dienen. Als er een match is met iemand die hetzelfde aantal kaarten wil verkopen, dan ontvang je een email. In deze mail vind je instructies hoe je de bestelling af kan ronden.
Let op: je hebt na het ontvangen van de email 48 uur om je bestelling af te ronden. Als je de bestelling niet afrondt binnen die tijd, dan gaat het aanbod door naar de volgende op de wachtlijst.


Accommodaties en boottickets kunnen niet worden aangeboden. Deze kunnen worden aangeboden via de Vraag en Aanbod pagina. Deze optie komt halverwege juli beschikbaar. 


Heb je een bootticket of een slaapplek over, dan kan je deze aanbieden aan andere festivalgangers via de Vraag en Aanbod pagina

Na het aanmaken van een profiel of het inloggen kun je maximaal één advertentie plaatsen. Deze advertentie kan je altijd nog aanpassen. In het formulier kun je aangeven wat je precies wilt verkopen of wilt aanbieden. Wordt er gereageerd op de advertentie, dan krijg je daar automatisch een melding van. Heb je een koper of aanbieder gevonden? Dan kan je de advertentie verwijderen. 

Let op: de vraag- en aanbodpagina is niet bedoeld voor het aanbieden of vragen van festivaltickets. Voor tickets kan je terecht bij de Wachtlijst


Spelregels
Aan het gebruik van de Vraag & Aanbod service zijn een aantal voorwaarden verbonden.

  1. Stichting Into The Great Wide Open is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud van de geplaatste advertenties en reacties op deze advertenties en overige interacties van gebruikers (vragers en aanbieders) van deze Vraag & Aanbod service.
  2. Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat het gebruik van de Vraag & Aanbod service verloopt volgens de op deze pagina gestelde spelregels. Mocht je toch klachten en opmerkingen hebben over de inhoud van berichten op deze service dan kun je contact opnemen via info@intothegreatwideopen.nl
  3. Berichten met aanstootgevende inhoud of waarvan de inhoud in strijd is met onze Algemene Voorwaarden en/of deze spelregels worden onmiddellijk en zonder overleg verwijderd. Als je het niet eens bent met de verwijdering van een advertentie dan kun je contact opnemen via info@intothegreatwideopen.nl
  4. Je moet je registreren op onze website om advertenties te kunnen plaatsen en om hierop te kunnen reageren. Bij registratie ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Privacy
Als je een account aanmaakt op Intothegreatwideopen.nl worden een aantal gegevens opgeslagen. Natuurlijk je naam, e-mailadres en wachtwoord (versleuteld) maar ook je IP-adres en de reacties die je verstuurd naar een adverteerder. Deze reacties controleren we allemaal om te kijken of iedereen zich aan de spelregels houdt.

De gegevens die je aan ons toevertrouwd delen we nooit met derden en worden alleen gebruikt voor de vraag & aanbod-service.