Into The Great Wide Open: Let It Happen gaat niet door. Er is vanuit iedere mogelijkheid naar gekeken, maar er is niets aan te doen: een festival op Vlieland zit er - ook dit jaar - niet in.

Alle kaartkopers van Into The Great Wide Open: Let It Happen zullen de kosten van hun ticket vergoed krijgen. Op 18 augustus hebben alle kaartkopers per mail meer informatie ontvangen. Heb je geen mail ontvangen, stuur dan een bericht naar info@intothegreatwideopen.nl.

Aangezien Into The Great Wide Open: Let It Happen een eenmalig aangepaste vorm van het festival betreft, behouden kaartkopers geen voorrecht op het kopen van tickets voor Into The Great Wide Open 2022. 

Kaartkopers van Into The Great Wide Open 2020 zullen in 2022 de mogelijkheid krijgen om tickets te kopen. Hierover volgt te zijner tijd informatie. 


Tickets

Tickets voor Into The Great Wide Open: Let It Happen voor 18 jaar en ouder kosten €95,00. Dit is inclusief €5,00 Goede Reis toeslag. Voor kinderen tussen de 4 en 17 jaar zijn de tickets €25,00 en kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee naar het festival.

De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten per ticket. Ook zijn de bootovertocht en accommodatie niet inbegrepen.

De Goede Reis
Dit jaar zit op ieder toegangsticket voor volwassenen een toeslag van €5,00. Deze toeslag wordt gebruikt om de reis van alle bezoekers klimaatneutraal te maken en de voetafdruk van het festival met ten minste 50% te verkleinen. Bezoekers die groen reizen, krijgen hun €5,00 op het festival terug in de vorm van twee consumpties. Lees hier alles over de Goede Reis.


Overnachten op Vlieland tijdens Into The Great Wide Open: Let It Happen is op eigen gelegenheid. Via de ticketverkoop kan je een tentplekje bemachtigen op kampeerterrein Stortemelk of een boeking maken voor het BlueCAMP-arrangement.


Kampeerterrein Stortemelk
Dit jaar is het mogelijk om een tijdelijke reservering voor een tentplek op kampeerterrein Stortemelk af te nemen tijdens de ticketverkoop. 

Heb je nog een reservering op Stortemelk staan (via een campingvoucher in 2020 geboekt en doorgeschoven naar 2021), dan ontvang je van kampeerterrein Stortemelk een mail over de mogelijkheden voor de kampeerplaatsreservering. 


BlueCAMP-arrangement
Het BlueCAMP-arrangement bestaat uit een verblijf van 2 tot 5 september in een van de tweepersoons BlueCAMP-tenten. De tentstof van deze tenten is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Tot het arrangement hoort ook iedere ochtend een vers ontbijtje. Het BlueCAMP-arrangement kost €350,00.